Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

56 spelade – 56 sedda

På söndag spelar United sin 56:e tävlingsmatch för säsongen (om jag räknat rätt i all hast).
Då ser jag även min 56:e tävlingsmatch med United den här säsongen. Jag tror att det är andra gången jag ser alla matcher  –förra gången var 2005/2006 – i alla fall om mina papper stämmer.
Förra säsongen missade jag QPR i ligacupen och året dessförinnan bommade jag Sunderland och Spurs hemma eftersom kroaterna på vår semesterort tydligen gav fan i engelsk fotboll.
Det är som ni vet ett deltidsjobb att följa United.
Ett ideellt sådant, där jag lagt ner tiotusentals kronor genom åren. Det är egendomligt att låta en stor del av sitt privatliv styras av hur andra människor sköter sitt jobb och dessutom betala dom massor pengar för att göra det. Speciellt med tanke på att dom misslyckas ibland (läs: inte vinner jämt) och jag inte har en chans att få pengarna tillbaka.
På söndag kräver jag dock stålarna tillbaka från Sir Alex om vi inte vinner.
I morgon kräver jag att Harry Redknapp vinner.