Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Champions League anyone?

Oj, vad jag knöt näven när den långe mannen äntligen lyckades få hål på Citys tiondemålvakt. Det var länge sedan skadeglädje var så uppriktig.
Spurs var dessutom bättre och förtjänade att vinna.
Araberna är nog nöjda med sin investering. Det blir Europa League mot Blåvitt i höst.
* I Italien fick prinsen av Rom frispel, visserligen på helt rätt spelare, men det var Keane-klass på den här attacken. Notera även vilken respekt motståndarna har för Totti (Eto’o blev lite förbannad, men Julio Cesar var där direkt och förklarade vad som gäller). Hade det varit till exempel Riise som hade slaktat Balotelli hade Interspelarna garanterat gått till attack. Eller så avskyr dom också Balotelli.

* I Spanien visar Snorungen att Real Madrid förvandlats till ett one man team (tio på senaste nio). Det måste kännas konstigt att ha gjort 96 mål – sannolikt komma upp i över 100 – ha 92 poäng med två matcher kvar och ändå inte vara favorit att vinna serien.
Men lagkamraterna är inte lika glada åt hans hattrick. Eller hur tolkar ni Alonsos entusiastiska omfamning?

* Benjamin Foster kan tänka sig att lämna United. Det förstår jag. När blev en nummer 2 eller 3 i United senast förstekeeper under en längre period sedan nummer 1 lagt av?