Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sneijder, Anelka, Rooney

”At breakfast with the Dutch national team, Wesley Sneijder called out to Piet Velthuizen, goalkeeper of a small Dutch club: “Hey, Piet, how much do you earn?” Velthuizen proudly replied: “€400,000.” “Don’t you think it’s funny,” asked Sneijder, Inter Milan’s playmaker, “that I make 20 times as much as you?”
Simon Kuper skrev tidigare i år en kolumn om Wesley Sneijders påstådda arrogans. Läs den. Jag har alltid fått intrycket av att han är precis så som man tror att han, Sneijder, är – nämligen just arrogant.
Det skiter jag i. Köp honom ändå.
* Hur stöddig Sneijder än må vara är det väl ingenting i jämförelse med skitstöveln nummer ett: Nicolas Anelka. Ber man sin förbundskapten – i paus i en VM-match- att fara åt helvete så ska man aldrig få spela landslagsfotboll igen. Och jag tvivlar på att franska fotbollsförbundet vill se honom.
Det är så vidrigt beteende att även Chelsea borde bestraffa honom.
Hemskickad blev han i alla fall, Le Sulk. Hoppas han fick betala biljetten själv.
* Det var väl själva fanken att jag inte fick se Ghana-Australien. Jag har inte TV4 Sport längre. Missade jag nåt?
* FA tvingade Wazza att krypa till korset i dag.
”I am as passionate about the England team as anyone. Last night, on reflection I said things in the heat of the moment that came out of frustration of both our performance and the result. The most important thing now is to regroup be positive and work towards winning the game on Wednesday. To do this the players will need the support of the fans more than ever.
For my part I apologise for any offence caused by my actions at the end of the game.”

Oddset på att Anelka gör något liknande?