Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vilken dokumentär!

Hoppas att någon hade vett att satsa på en dokumentär om Frankrikes äventyr i Sydafrika under VM.
Senaste budet är att landslaget vägrade träna i dag. Det är ju inte klokt.
Vad är det för pajasar som Evra chefar över på planen? Varför är allting Domenechs fel? Hur jävla dum kan han vara? Varför ska laget/folket straffas av spelarna bara för att tränaren är ett skämt? Har dom ingen heder? Hur kom Zidane in i bilden?
Evra verkar inte lägga några fingrar emellan och hans uttalande om att ”Anelka inte är problemet utan förrädaren bland oss” är på ett sätt rätt skön, men visar samtidigt att Evra smittats av franska sjukan. Så ska inte en lagkapten uttala sig – det är vansinne.
Ribery har i alla fall vett att be om ursäkt.
Tänk att det här dysfunktionella gänget fortfarande kan bli världsmästare.
Och vilket Hollywoodslut det skulle innebära för dokumentären.