Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fabiano vill lira bredvid Wayne

”The choice will come down to Manchester United and AC Milan. That is the sort of team I want to be signing for, one of the true giants of Europe. I think the way Manchester United play football is very attractive, I must be honest and say Premier League football attracts me and also the way Manchester United play football attracts me.”
Så säger brassarnas skyttekung Luis Fabiano – inte nödvändigtvis i dagarna eftersom engelsmännen är experter på att hämta gamla citat och göra levande – om sin framtid.
Jag ser inte honom i United. Inte bara för att han är 29 år gammal utan för att han säger såna här saker. Hur ofta kommer spelare till United efter såna här uttalanden? För spelare som United är ute efter går inte ut och snackar på det här sättet.
Framförallt inte brassar.
* Annars blev det lite fart i dag på Unitedryktena. Casillas säger att vi vill ha honom. Well, han kommer ju säkert.