Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rio the gangsta

Våra favoritkillar i den här idrottsvärlden är på andra sidan jorden och ska möta några andra killar som spelar sin match of a lifetime.
Smalling är med, Chicharito ansluter till Mexikobesöket, glaslirarna Rio, Owen x 2 och Neville är hemma.
Men var är Pat Evra?
Han har fått en extra månads ledighet efter VM och det kan han behöva med tanke på att han spelade nästan non-stop under säsongen. Han var kapten i mästerskapet, spelade dålig fotboll och skämde ut sig när han ledde en träningsbojkott.
Han har också den senaste veckan kopplats ihop med Barca, Real och Juventus. Men var är vår lille vänsterback? Är han hos något av sina 250 syskon?
Jag vill se semesterbilder på Patrice. Snarast.
* FC Barcelonas nya utbildningsmodell är annars att låta unga, lovande spelare lämna landet för att frysa och lära sig ta ansvar i ett annat land (England) och sen plocka hem dom. Först var det Piqué och nu lär det bli Fabregas.
Det kanske kan vara något för United. Jag kan bara minnas Mark Hughes som flyttat till ett storlag och sen kommit hem igen och han var ingen spoling när han stack.
* Nigel de Jongs ”let football be football” och attack på Fifa känns verkligen som om det kommer från rätt person. Så spelar han i rätt lag också.
* Ni har väl inte undgått att se att Rio d.ä har börjat twittra. Han är flitig med inläggen och lika mycket gangsta-rap-aktig som vi kunde förvänta oss. Är det någon i United som absolut saknar problem med att hitta sysselsättning efter karriären så är det vår Peckhambördige pojk. Han har skivbolag, restaurang, säljer skor och ger ut ett ett online-magazine där han träffar sina – ofta gangsta-rappande – idoler.
Som 50 cent.
Rio är vår egen gangsta-wannabe och skäms inte för det. Inga spärrar.