Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Evra smockar till Thuram

Lilian, den franske filosofbacken som var världens bäste högerback en gång i tiden och representerade Les Bleus 142 gånger, sågade ju allas vår Pat Evra efter grodätarnas dunderfiasko i Sydafrika. Och även om jag tycker att Evra och hans polare var helt uppåt väggarna fel ute när dom strejkade så kan ju Thuram inte komma som någon Gud och bestämma hur Evra & co ska straffas.
Det gjorde han ändå.
Nu ger Evra igen på Evra-sätt.
”Thuram? He has smeared my name without trying to know what he is talking about. Lilian believes he is the coach, federation chairman and president of France. It is time Lilian stopped playing a role which is not his, like saying Les Bleus have made racism more prevalent. It is not enough to walk around holding books about slavery, wear glasses and a hat and believe you are Malcolm X.”
Han påminner mer och mer om en viss Eric.
I love it!
Fransmännen är färgstarka – på gott och ont.