Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Boyhood dream?

Craig Bellamy är en i raden av spelare som köps in och säljs inom ramen för ett par år av ett köp- och säljföretag som håller till i världens coolaste lag.
Att han säljer sin heder igen gör det lättare att förstå att han skrev på för City en gång i tiden.
Republic of Mancunia har koll på lite Bellamy-citat genom åren och han är ännu ett bevis på att det bara är supportrar som är lojala.
February 21st 2006: “I’m not just here [Blackburn] for a season and then going to say ‘Thanks a lot’,” said Bellamy. “I want to try and do as well as I can for Blackburn.”
June 22nd 2006: “The fact that it was Liverpool made it impossible for me to turn down the move. As I’m a fan, it doesn’t matter what club I was at – I could never turn Liverpool down. You get the chance to play for Liverpool and it’s a lifelong dream come true.”
July 14th 2006: “For me it is the biggest club because this is the club I supported and so there’s no club bigger than Liverpool for me. I’ve got a real hunger and drive to do well because it’s one thing coming to a club like Liverpool and another thing to be a really good player here. I enjoyed my time at Celtic because that was another club I wanted to play for. I’ve played for Celtic, represented my country and now I’m at Liverpool so in that sense it’s been a very successful career for me but I’m missing trophies and I want my time at Liverpool to bring medals.”
August 17th 2010: “I am excited at the prospect of wearing the shirt and playing for the club I’ve supported since I was a boy.”
* Annars är det inte så mycket att reflektera över denna onsdag. Vi börjar räkna ner inför Fulham borta (ingen rolig match förra säsongen) och har fått höra Smalling, Bebe och Chicharito säga rätt saker vid presentationen (”jag är i världens bästa klubb, jag vill göra mål, jag kan lära mig mycket här, blablabla).
* Coolt om Fergie gått och blivit en ny Passarella och tvingat Bebe att klippa lockarna.
* Evra stängs av fem matcher av pajasförbundet söder om England och det är bara att hoppas att han tar det rätt och slutar i landslaget. 18 matcher i fejset på Anelka är som han säger ett skämt. Varför inte 27 eller 14 matcher? Eller varför inte avstängd för gott?