Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Over to Anfield

Jag har inte lagt ner så mycket tankearbete på det hela, men i morgon ska ju allas er Michael Owen sparka boll på Anfield igen.
Jamie Carragher – ”a Liverpool great” enligt Steven Gerrard och några andra på öarna – ska få sin testimonial och Owen bjöds in för att lira. Owen är inte den typen av spelare som tackar nej för rädslan för Kops mottagande – och det ska han ha en eloge för – men det är på den här nivån han måste spela för att få uppmärksamhet.
Jag har fortfarande inte vant mig vid hans närvaro på Carrington och jag vet inte om jag kommer att vänja mig heller. Givetvis står jag bakom honom varje gång han springer in på planen i en Unitedtröja, men att gå från det till att verkligen gilla honom verkar för mig vara ett steg som är större än att lämna United för City.
Jag har svårt för det, helt enkelt.
Lika svårt tror jag Liverpoolfansen har för att ge en hjärtvärmande applåd till sin gamle idol. Även om Jamie himself tycker att han förtjänar det.
”I think he deserves a great one [reception] for what he did for Liverpool,” Carragher said. ”He was a fantastic player, right up there with the greats for what he did.”
* Och medan ni väntar på att Taco-Anders ska dominera Råsundas gräsmatta kan ni läsa en kortare förklaring från mannen han käkade upp för några veckor sedan.