Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

The CaptainI morgon finns inga ursäkter.
Det ska inte vara fysiskt möjligt för Nemanja Vidic att bli utvisad mot Liverpool igen.
Frågan är vad utnämningen till kapten (villkor för att han skulle stanna?) betyder för hans tankar om matchen. Blir han mer taggad och därmed lättare utvisad eller blir han mer taggad och håller igen? Jag tror att han växer, men samtidigt sitter det otvivelaktigt en liten röd djävul på hans axel och viskar: ”Nemanja, du har blivit utvisad tre gånger mot Liverpool, du kan bli det igen om du inte tar det lugnt”.
Och en Nemanja som tar det lugnt vill vi både se och inte se på Old Trafford.
Det var väl länge sedan det kändes så självklart att vi ska vinna mot Liverpool. Ungefär lika länge sedan som Alex hade en vän komma åkande från Merseysida som tränare för deras så kallade topplag. Känslan är att vi ska greja det här.
* Guardian slår på bongotrumman och David Lacey skriver att ”Manchester United have the look of a club in decline, like Liverpool after their glory years in the 70s and 80s”.
Jo, tjena.
Det är så provocerande och dumt att man inte borde bli förbannad men blir det ändå. Lacey drar på krissnacket efter en 0-0-match i Champions League.
Borde bli löneavdrag och offentlig avrättning, förslagsvis i trakterna kring Sir Matt Busby Road, om United vinner något i vår.