Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Bardsley kallar fortfarande Alex för gaffer

När vi var i Manchester första gången, 2006, var Phil Bardsley den förste Unitedspelaren vi såg in the flesh. Han handlade Prada-dojjor på Arndales köpcenter och min fru och jag försökte att inte stirra på honom, trots att han knappast var någon A-lagsstjärna. Det gick sådär. Han stirrade lite nervöst tillbaka.
Sedan dess har han hattat runt i flera klubbar innan han till slut verkar ha rotat sig i Sunderland.
Anmärkningsvärt är att han förutom den störste av dom alla också haft flera andra Unitedlegender som tränare.
Först Roy Keane.
Sen Bryan Robson.
Och nu Steve Bruce.
Han är en äkta Manchesterlirare och går fortfarande på matcherna.
“I still watch as many of their games as I can and go to a few – I went to the Rangers game with my mates, sitting in the stands. When they score, I’m still off my feet.”
* Peter Odemwingie blev Månadens spelare i Premier League. Dimitar Berbatov kan inte fatta någonting.
* Och så det här med Rooney. I tisdags sa Fergie att Rooney kunde vara borta i upp till tre veckor. Tre dagar senare tränade han som vanligt och nu är han aktuell för Englands EM-kval. Okej att Fergie vill skydda sin superstjärna, men det börjar bli löjligt. Att sen bojkotta media i en månad som ”straff” är så småaktigt att det inte går att beskriva. Det går inte att anklaga media för att ljuga och sen göra det själv.
För Wayne själv vill spela i dag.
* Jag är som vanligt nöjd med kryss på bortaplan nuförtiden. Sunderland är inget undantag. Så Dubbeln för Dagen får bli Sunderland 1x och Birmingham-Everton 2. Det är dags för Moyes.
* Och här kan ni höra Wazza prata om sitt usla VM.