Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Apropå målvakter

Edwin van der Sar, vår målvakt ni vet, förnekade givetvis direkt alla uppgifter om att han har bestämt sig för att lägga handskarna på hyllan. Med givetvis menar jag att Edwin inte vill att någon annan ska gå ut och berätta vad han själv ska göra och inte göra.
Och han är ju värd att själva få avslöja när och om han ska sluta.
Det var i vilket fall som helst roligt att han sa att han inte hade en aning var uppgifterna kom i från när hans personliga tränare citerades med dom.
Apropå målvakter har Mårten i Ajax klargjort att han inte skulle tacka nej till United (det skulle inte jag heller). Men jag är tveksam till honom. Habil, förstås, men i United krävs det mer än sånt. Han ska kunna vinna matcher eller rädda poäng regelbundet. Det klarar inte Mårten.
I kväll får vi se lite mer vad han kan.
Om nu Zlatan avlossar.