Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

”Respect this club”

Wayne Rooney vill lämna Manchester United.
Oklart varför.
Kanske är han sur för att vi inte köper några stjärnor längre, kanske är han en av alla dessa mindre smarta fotbollsspelare som bryr sig om dom tjänar 2 miljoner eller 3 varje vecka, eller så är det så att han bara tröttnat på Manchester United.
Har han gjort det kan han, som britterna säger, fuck off.
Jag har inte sett presskonferensen själv, men kan bara konstatera att Ferguson var briljant. Det här sa han i en intervju med MUTV och det säger allt om varför Rooney är på väg bort med en fet svikarstämpel i pannen medan Sir Alex Ferguson kan sitta kvar med hedern i behåll:
”I had a meeting with the boy and he reiterated what his agent had said. He wanted to go. I said to him, ‘Just remember one thing: respect this club.’ I don’t want any nonsense from you, respect your club. What we’re seeing now in the media is disappointing because we’ve done everything we can for Wayne Rooney, since the minute he’s come to the club. We’ve always been there as a harbour for him. Any time he’s been in trouble, the advice we’ve given him – I’ve even been prepared to give him financial advice, many times. But you do that for your players, not just Wayne Rooney. That’s Manchester United. This is a club which bases all its history and its tradition on the loyalty and trust between managers and players and the club. That goes back to the days of Sir Matt. That’s what it’s founded on. Wayne’s been a beneficiary of this help, just as Ryan Giggs, Paul Scholes and all the players have been. That’s what we’re there for.”
Tack för minnena Wayne!