Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Wayne Rooney

1) Jag vill egentligen aldrig se honom i Uniteds tröja igen.
2) Jag tycker att han kan dra åt helvete.
3) Jag kommer att få se honom i Uniteds tröja igen.
4) Jag kommer att jubla när han gör mål.
Men – och det här är ett stort men – han är numera på samma nivå som Michael Owen i mina ögon. Han är ingen äkta Unitedspelare. Han har inget hjärta i klubben.
Det här vore som om jag skulle jobba skitdåligt som journalist i sex månader (efter att ha gjort ett kanonjobb) medan mina arbetskamrater skött sig riktigt bra för att sen gå till chefen och kräva förbättringar, inte bli lovad några, säga att jag inte vill vara kvar, stanna och få löneförhöjning.
Fotbollen är inte vad den en gång varit.
Wayne Rooney är inte världens smartaste kille. Han blir nu aldrig någon riktig Unitedlegend heller (då ska han skjuta oss till typ tio ligatitlar och fem CL-titlar till), vilket Rio d.ä aldrig lär bli heller. Och då ska vi ha i åtanke att Rio aldrig gick ut officiellt och fullständigt dömde ut sina lagkamrater.
Wayne Rooney = Michael Owen.
Så är det.
Så lär det förbli.