Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Vilken match!

Helt sagolikt fenomenalt:

 • DET 2-0-målet rakt i skrevet på Harry Redknapp. Jag finner knappt ord.

Fantastiskt:

 • Luís Carlos Almeida da Cunha. Härmed är du en superstar. Äntligen. Det är till och med Ronaldo-klass på dig ibland. Tio poäng på tio matcher! Du kan bli en större Unitedlegend än han med Stretford som agent.

Bra:

 • Parks bästa match för säsongen.
 • Rafael höll koll på Bejl.
 • Evans, Macheda och O’Shea hölls borta från planen.
 • Javier Hernandez.

Oväntat bra byte:

 • Rafael ut, Wes Brown in.

Inte oväntat alls:

 • Rio d.ä twittrar typ fem minuter efter slutsignal. ”Handball but the Ref didn’t blow so how can it be a free kick?? If its a free kick why did Gomez put the ball 10yards away from incident??” Jag tror på fullaste allvar att han springer under matcherna och funderar på vad han ska skriva. Var det därför han hängde med assisterande och Clattenburg? Har han dispens för det?

Inget som satte fyr på lördagskvällen:

 • Berbatov. Gnäll, gnäll, gnäll och lite verkstad.
 • Vidics dojjor. Slippery.

Skämde ut sig totalt i tv-rutan:

 • Andy Townsend på Viasat PL HD. Tyckte att Clattenburg skulle ha blåst bara för att ”these things makes our game silly”. Idiotisk logik. Vi skulle ha haft straff, Laurence Fishburne Younes Kaboul skulle ha åkt ut och vi hade aldrig behövt analyser där allt det glöms bort. Och apropå handbollen: Antingen ser inte Clattenburg det eller så kör han fördel utan att visa det.
 • Mannen i Tottenham Hotspurs mål.
 • William Gallas. Han skämmer alltid ut sig så fort man ser karl’n.

Får Wes Brown assist på 2-0-målet?