Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Derbydags

Det blir per automatik en oerhört stark krydda när varje Cityspelare numera kan slå sönder en Ferrari i minuten resten av livet om det skulle ha lust.
Tidigare år har det varit roligt att vinna, tråkigt att förlora, men det har inte känts som säsongens viktigaste matcher. Det är på väg att bli det nu.
Nu har det till och med gått så långt att jag är nöjd med ett kryss på förhand i morgon. Det som bidrar till den tanken är förstås att vi spelar med en trasig trupp just nu.
Om alla är friska från viruset ser jag denna elva:

Edwin

Rafael – Rio d.ä – Vida – Evra

Park – Carrick – Fletcher – Scholes – Hernandez

Berba

* Vad tror ni om den här konspirationsteorin?
Rooney och United överens om att Rooney får dra förutsatt att det inte blir till City och att Rooney får en del av transfersumman. Inte helt omöjligt med tanke på att han dels får åka till ena sidan jorden på semester för att bara komma hem och mellanlanda innan Fergie skickar iväg honom till andra sidan.
Och vad är det egentligen för dravel med rehabträning i USA? Aldrig hört tala som det för en enkel vristskada.
Skit samma. Vi får försöka göra vårt bästa utan Rooney.
* Ole Gunnar lämnar sitt riktiga hem för sitt förra. I morgon presenteras han som ny tränare för Molde och det är givetvis helt rätt steg i karriärstegen. Frågan är om han kommer tillbaka till United en dag. Jag tror det. Däremot är jag inte säker på att han gör det som Unitedtränare utan sannolikheten är större att han gör det med typ Rosenborg i CL.
* Samtidigt har jag feeling för att Chicharito kan få en avgörande roll på onsdag. Förra året hade jag den känslan kring Michael Owen…
* Medan en norrman lämnar Old Trafford så kommer en annan in. I dag rapporteras att United gjort en deal som tar Mats Dæhli till England i februari.
Äntligen en Mats!