Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Danny fucking Welbeck

Sunderland har garanterat aldrig spelat bättre fotboll i Premier League än laget gjorde i går.
Och bäst av alla var en Manchesterpojk. Federico Macheda kan inte ha fattat någonting när han såg Welbeck fullständigt springa sönder Chelseas – visserligen sargade – försvar. Han var inblandad i nästan allt farligt Sunderland kom med och hur Chris Foy kunde välja att låta Branislav Ivanovic vara kvar efter att ha trippat Welbeck vet bara Foy.
Kolla MOTD highlights och döm själva.
Där kan ni även passa på att avgöra om Ashley Cole är världens bäste vänsterback.
Och hur bra Chelsea klarar sig utan två skadade mittbackar och två skadade mittfältare. Ändå ingenting mot Uniteds skadekris förra säsongen. Poängen mot Villa kan bli viktig i maj. Fast än en gång: Det håller inte att spela så i längden. Det är dags att börja spela bra kontinuerligt.
Starting with Wigan på lördag.
Då kanske med en kille som egentligen inte vill vara kvar i laget. Om Rooney spelar på lördag blir det oerhört spännande att höra reaktionerna vid presentationen. Tyvärr visar inte Premier League HD matchen så det blir någon svensk kommentator som garanterat pratar och pratar när Rooneys namn läses upp.
Trots alla fel och brister som finns i Rooneys Stretfords uppträdande behöver United en inspirationskälla. Och där har vi inte många alternativ så det är dags för Rooney att bjuda på det. Det är det minsta han är skyldig oss.
* Bruce om Welbeck: ”We can talk about allsorts after that game. People can talk about Welbeck- how good was he today? For a 19 year old boy to come and perform on a stage like that was absolutely awesome.”