Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

O-spektakulärt

Snart hittar jag inte orden. Den här säsongen liknar ingen annan. Vi spelar som krattor utan handtag, typ, och förlorar ändå aldrig.
Bäst i dag:

  • Chelsea förlorade igen.
  • Hernandez gjorde mål igen på ett udda nicksätt.
  • Rafaels crossbollar. Borde ha fått ett hattrick i assists. Minst.

Sämst i dag:

  • Den är mittfältsinsatsen var så horribel att … ja, Wigans var bättre. På Old Trafford. Darren Fletcher spelade som han gjorde när vi inte förstod varför han spelade. Carrick var som vanligt innan den lilla formhöjningen de senaste veckorna och Park … ja, Park slog ett inlägg till Evra, men sen ramlade han mest och slog ut bollar till inkast. Bredden på mitten är smalare än Peter Crouchs vader.
  • Att United inte gjorde fyra-fem mål och hämtade in Chelseas målskillnad. Det går nog banne mig inte att få ett bättre läge. Ett mål på 30 minuter med nio man i Wigan. Illa.
  • Viasat skämde ut sig på fullständigt. Helt oacceptabelt att inte fixa ljudet på en och en halv timme.
  • Obertan kan för sitt liv inte slå inlägg. Han och Bébé verkar inspireras av varandra.
  • Kiko Macheda visade än en gång att han inte är mogen detta. Berbatov må vara ur slag, men en Berba ur form är klasser bättre än Macheda i/ur form. Måste svida något alldeles enormt att bli petad för Kiko/Obertan. Fenerbahce lurking?

Rooney då? Eftersom ljudet från Viasat var under all kritik var det omöjligt att höra exakt vad han fick för reaktioner. Lät mest som buanden till min fåtölj i alla fall. Själv kom jag på mig med att känna mig helt likgiltig när han rörde bollen. Underlig känsla.
Han såg väl okej ut, inte lika usla touchar som förr. Samtidigt såg han ut att bry sig lika mycket som innan senaste frånvaron. Alltså: Inte särskilt mycket.