Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Barca it is

Ser du fram emot sommaren?
Yep.
Vill du se United-Barcelona i sommar?
Yep.
Det får du. 31 juli möts United och Barcelona i Washington.
* Ronaldinho är tillbaka där allt började, i Gremio, och cirkeln sluts för mannen som Peter Kenyon slarvade bort. Känns alltid roligt när sånt sker, speciellt för spelare som inte är lastgamla.
* Sunderland saknar Welbeck, Cattermole, Bramble, Turner och Mensah på söndag. Sunderland har de senaste åren gjort många väldigt bra insatser mot oss, men det vore väl själva fanken om det skulle bli poängtapp nu. Vi saknar Brown, Scholes och Jompa O, känns inte lika hårt. Nani, Anderson och Vidic har tydligen haft flunsan och skulle ha missat Chelsea om den nu hade spelats, så lite tacksamma kan vi trots allt vara i efterhand.