Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

… och annars funderas det på

Är det bara för att få pengar i egen ficka på lite halvsuspekta sätt som gör att Harry Redknapp värvar spelare HELA TIDEN?
Så fort ett transferfönster öppnas är Harry där och köper och säljer till höger och vänster. Han har inga som helst problem med att ta in spelare i januari och han har inga problem med att köpa en anfallare fast han redan har fem.
Senast har han tagit in Steven Pienaar, vilket tvingade ner Bale på ytterbacken i går, och Robbie Keane är för tredje gången på väg bort.
Det jag gillar med Harry är att han ofta är rättfram när det gäller tänkbara in- och utaffärer. Han säger till skillnad från många andra ofta vilka han är intresserad av och det ska han ha credd för.
* Seamus Given har suttit på bänken i alla Citys ligamatcher den här säsongen. Det snackas inte heller så värst mycket om en flytt under januari. Betyder det att Given givit upp sin karriär? Är han helt plötsligt nöjd med att sitta på bänken och räkna arabpengar? Mancini tycker lite synd om honom.
* Det slog mig när jag såg Aston Villa hålla emot och vinna mot 3-miljarderslaget hur fruktansvärt ovärdigt det är att en liten juvel som David Silva spelar i Manchester City. Av alla lag på jorden har han valt City. Ovärdigt.
Så fruktansvärt ovärdigt.
* Vad har hänt med Arshavin? Varför är han så blek? Hemlängtan? Upptäckten av att han spelar i ett o-vinnande lag?
* Har sett lite här och var att Ravel Morrison varit eller inte varit avstängd av klubben. Sen inte sett något mer. Inga förklaringar, ingenting. Klart är i alla fall att klubbens mest lovande mittfältare har problem utanför planen. Tråkigt.