Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Villa tonite

Det är match igen efter gårdagens sjuka transferfönsterstängardag. Och här är nog både United och Villa tacksamma att klubbarna låg lågt i går.
Villa har tagit en Darren Bent – rätt nivå för honom – och Jean Makoun – en gång ryktades han vara på ingång till Old Trafford – vilket får anses vara bra förstärkningar. Och Ashley Young blev kvar medan John Carew försvann. Det föll på plats riktigt bra för Houllier som gärna hade tagit Sebastian Larsson också.
United lånade ut och sålde (Cameron Stewart) och som så ofta de senaste åren så försvann fler spelare än som kom in.
I kväll vill jag se starkaste elvan eftersom alla sägs vara hela och friska:

Edwin

Rafael – Rio d.ä – Vida – Evra

Nani – Scholes – Carrick – Giggs

Berbatov – Hernandez

Det är fascinerande att Fergie använder Giggs som ytter. Det är minst tre-fyra år sedan han för första gången sa någonting i stil med att ”Giggs kan inte springa upp och ned för kanten längre”.

Villa är ett lurigt lag, det vet ni. Så jag är inte hundra på vinst i kväll.

Bara 90.

* Enligt En Ding-Ding Värld Daily Mail vill Gabby Obertan lämna Manchester United i sommar. Inget konstigt i det eftersom det snarare var ett konstigt köp. Det underliga är dock att Mail påstår att orsaken ska vara att Obertan själv tvivlar på att han kan slå sig in i Uniteds startelva. Jag har aldrig hört talas om något liknande – att en spelare skriver på för United och sen självmant inser att han inte duger.
Mysko värre.
* Mysko var det förstås också att wheeler dealer Harry Redknapp inte köpte någon spelare i går. Det sägs dock att han försökte få Charlie Adam i sista stund. Det säger allt om det galna i hans värvningshänder – det är ju verkligen på mittfältet som Spurs behöver förstärka.