Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Godkänt grabbar

Alla som avslöjat sina resultat i Expressens United-test har kommit över 13 vilket innebär att ni är välkomna tillbaka hit.
Bra gjort.
Tolv rätt eller under får gå till en Cityblogg.
* Laget i Birmingham i kväll är som vanligt roterat sedan sist (han har inte spelat med samma elva två matcher i rad på snart 200 försök). Jag ser i alla fall en ordinarie försvarsuppställning med Edwin som siste man ut.
Rooney och Berba lär spela på topp.
Det är alltid mittfältet som är lurigt. Nani får anses vara given och han vilas numera lika sällan som Snorungen (a.k.a Ronaldo) gjorde på sin tid. Scholes måste spela upp sig i form igen och jag gissar att Carrick lirar bredvid. Sen är frågan om Park är redo att vara tillbaka redan nu efter asiatmästerskapen. Är han fit ser jag honom till vänster eftersom jag inte kan se Giggs spela igen.
Således:

Edwin

Rafel – Rio d.ä – Vidic – Evra

Nani – Carrick – Scholes – Park

Roon – Berb

* Patrice Evra är alltså petad i det franska landslaget och Larry White påstår att det är på sportsliga grunder. Det är som om Hamrén skulle nobba Zlatan med samma motivering.