Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Landskamper!

Underbart med en landslagsvecka så här i början av februari. Det ger lite extra krydda inför slutspurten i serien. Fantastiskt roligt att högmotiverade spelare som Wayne Rooney, Nemanja Vidic och Nani får åka iväg och lira landskamper. Det kan bara göra dom gott.
* Annars är vi väl mest spända på hur Sir Alex tänker formera laget på lördag.
Lördagen visade än en gång att vi har ett mittfält som egentligen inte håller tillräckligt hög klass. Det talar för att vi spelar med så många som möjligt på innerfältet mot City. Samtidigt kommer ju Mancini att ställa upp med tio försvarare och då är det förstås bättre med så många anfallare som möjligt. Jag tror att Fergie fegar och kör 4-5-1 vilket då per automatik betyder att Berbatov hamnar på bänken. Alternativt hamnar Rooney på kanten. Eller kanske Park?
Aaah, det är ju omöjligt att sia.
Jag kör i alla fall på det här och förutsätter att Smalling spelar bredvid Vidic.

Edwin

Rafael – Smalling – Vida – Evra

Nani – Anderson – Scholes – Fletcher – Park

Rooney

* Edwin van der Sar spelar sina sista matcher under våren och det står klart att varken Lindegaard eller Kuszczak blir nummer ett. Pepe Reina har nämnts som ett av namnen som kan tänkas ersätta och han utesluter inte en flytt. Jag vill inte se honom här av den självklara anledningen – vill ni det?

Egentligen har jag inte så mycket emot Reina, han är ju för bra för Liverpool och är spanjor, men han var ju dum nog att skriva på för Anfield Road-pojkarna en gång.

* Annars har jag läst lite här och var att Unitedfans börjat mjukna i sin inställning till ingen mindre än Joey Barton och faktiskt kan tänka sig att se honom i United.

Mycket underligt har jag läst, men det kan vara årets sjukaste.

Barton ligger sida vid sida med Lee Bowyer över de vidrigaste fotbollsspelarna jag vet. Med Michael Brown tätt bakom efter överfallet på Ryan Giggs.


And this is Barton for you:Får till och med gamle Keano att blekna.