Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

What goes around comes around

Jag följde cupfinalen på betald arbetstid i dag eftersom vi hade en pöjk från Eskilstuna med i matchen.
Då är jag objektiv och konstaterade att Birmingham inte behövde skämmas för sin vinst och att Arsenal hade tur som klarade sig undan straff och utvisning när Bowyer felaktigt vinkads av för offside redan efter två minuter.
Efter matchen var det roligt att höra Eskilstunapöjken svara på frågan vad han sa för tröstande ord till Clichy efteråt:
– Jag sa att dom får ta dom tre andra titlarna i stället.
Därmed klargjorde han tydligt att Birmingham minsann inte tänker gå för någon jävla FA-cuptitel också.
* Men nu har jag slutat jobba och kan vara subjektiv. Det absolut roligaste med matchen, förutom att Arsenal nu sannolikt och förhoppningsvis kommer upp i SEX ÅR utan titlar, är målvakten Szczesnys dundertabbe.
Han och Koscielny lyckas inte komma överens, trots att bådas efternamn slutar på y, och Oba-oba får öppet mål. Det här är samme Szczesny som skrev så här på sin twitter efter att Ashley Cole skjutit bort Chelsea ur FA-cupen: Is it a plane? Is it an aeroplane? No, its just ashley throwing chelsea out of the fa cup :)
What goes around …
* Apropå twitter och Sebastian Larsson så är det också lite halvfestligt att någon falsk figur tar sig tiden att låtsas vara honom. Drygt 500 pers följer “Sebastian” och snackar boll med honom. Men det är givetvis inte han. Han är inte den typen.
* Senaste gången Arsenal vann någonting var Roy Carroll förstekeeper och Mikael Silvestre ordinarie i backlinjen.