Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Hoho, Arsenal!

Jag var lite kluven innan matchen, vilket som skulle vara bästa tänkbara resultatet på Camp Nou.
Fördelarna med Barca vidare var ju:

  1. Arsenal borta – alltid roligt.
  2. Arsenal lite ledsna – påverkar fortsättningen.

Fördelarna med Arsenal vidare:

  1. Barca borta – lättare väg för oss.
  2. Fler tävlingar att koncentrera sig på för Arse – bra för oss.

Nu i efterhand är det en njutning att se Robin van Persie stå i intervjuer och kalla domaren “a joke”. Lika stor njutning som att se Barca spela brallorna av Arsenal som parkerade bussen på samma sätt som gnäll-Wenger brukar säga att motståndarna alltid gör mot Arsenal.
19-0 i avslut på mål. Says it all.
* Det är roligt att Arse-nal har både en spelare och en tränare med namn som börjar på engelskans ord för arsle: Ars-ene och Ars-havin. Sånt gillar barnet i mig.
* Fortfarande nästan helt tyst från världens största fotbollsklubb. I alla fall från spelare och Alexander. Tokfan som ska vara någon slags vd för klubben fortsätter i alla fall att skämma ut sig och berömma sina chefer.
Vore bättre om karl’n fick betalt för att hålla tyst i stället för att ljuga.
* Det vore att ljuga att säga att jag drömmer om den här typen av journalistknäck som Sportbladet – och framförallt fotbollskanalen.se – sysslar med. Att sitta och läsa tidningsrykten från England, Italien och Spanien och sen gör en rewrite/översättning rakt av är inte roligt. Sen att dom kan ljuga i sina rubriker och bara hänvisa till andra tidningar är ju verkligen kvalitet.
Eller vad tror ni om rubriken “Jättetalangen nobba Manchester United”? Tror ni 1) att Sunderland verkligen fått ett bud på 258 miljoner och 2) att Henderson i så fall skulle ha tackat nej.
* Det är 99 procent säkert att van Persie vet att han är offside när han drar iväg skottet. Idiotiskt gjort. Men det var bara Arsenals nionde röda kort den här säsongen. Hur många har vi? 2?