Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Big Man

Vilket kvalificerat skitsnack från Daily Mirrors krönikör Oliver Holt.
“Jonny Evans’ tackle on Stuart Holden was not a deliberate attempt to injure an opponent, but it still took a lot of class for the Bolton midfielder to be so gracious about the fact that it has put him out of the game for six months. What a shame Evans’ Manchester United team-mate Nani couldn’t show the same class when Liverpool’s Jamie Carragher apologised to him for the tackle that opened a gash in his leg. He was out for a couple of weeks.”
Det var väl ändå liiiiite skillnad på Carraghers tackling och duellen mellan Evans och Holden. Carragher försökte döda Nanis ben, när Nani stod upp med bollen vid sina fötter. När Evans satte dobbarna i Holdens ben var det i en närkamp där båda kastade sig in i duellen.
* Här är Big Mans presskonferens från i går. Pojken tycker inte att Capello gjorde rätt som tog av honom armbandet efter att han legat med mamman till sin kompis barn bakom både hans och sin frus rygg.
Han är verkligen en Stor Man.

Han lyckas till och med hylla sig själv för att Rio d.ä ringt och supportat honom. Och: “Obviously I feel for Rio”. Hoho. Troligt.