Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Allvarligt?

Wayne Rooney svor på fotbollsplanen i går. Det är lika ovanligt som att Leo Messi gör mål när han spelar.
Men FA är alltså helt allvarligt när det påstår att en utredning kan komma att bli verklighet.
The Football Association’s director Sir Trevor Brooking has confirmed the governing body will be investigating Rooney’s behaviour at Upton Park.
“[On Monday] there will be a decision,” he told BBC Radio 5 Live’s Sportsweek programme. “It was a surprise, after scoring a hat-trick, to react that way. It is something we will have to look at.”
Allvarligt?!
Det kan vara det absolut mest perversa jag sett i FA-väg – och det säger inte lite. Ska karln bli avstängd för att han svor på ett särskilt ställe på fotbollsplanen? Alla “fuck off” som kommer instinktivt från spelare som får en frispark emot sig då? Minst tre matcher där också. Snart finns det inga spelare kvar i Premier League.
Nu är jag ganska säker på att det här inte blir någonting, så sjukt kan det inte var i FA, men att det överhuvudtaget nämns av Brooking är perverst nog.
* Arsenals säsong är på väg att implodera och frågan är vad Wenger ska hitta på nästa säsong om det inte blir nån titel nu heller. Ska han fortsätta säga att det är ett lovande lag som snart, mycket snart, kan nå hela vägen?
Så länge London- och världspressen fortsätter att hylla Arsenals spel stannar nog fransosen.
Och det tackar vi för.