Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Matchprivju

Manchester United: Alla fitta (svengelska) utom Hargreaves och Lindegaard. Frågetecken för Rafael.
Det ger ett osannolikt bra utgångsläge för oss i kväll. Jag har en känsla av att Fergie kommer att köra två man på topp. Egentligen borde han kanske fega och packa mittfältet nu när så många är friska, men jag tror att han siktar på att avgöra det här i första halvlek.
Det är näst intill omöjligt att pricka in en startelva fullt ut.
Men what the heck … jag gör ett försök:

Edwin

Jompa – Rio d.ä – Vidic – Evra

Valencia – Carrick – Anderson – Nani

Berbatov – Rooney

Kommentar: Jag går all in på ett offensivt lag. Backlinjen tar ut sig själv om inte Rafael blir hel – han brukar å andra sidan sällan ha förtroende i stora matcher. Mittfältet saknar Park, men har tunga offensiva pjäser på kanterna och en slitvarg bredvid Carrick som kan styra. Det är dags att Berba får chansen i en högprofilmatch på Old Trafford. Det har han förtjänat.

Chelsea: Även här är det näst intill en hel trupp att välja bland. Bara David Luiz – ett fynd för 250 miljoner balubas om vi ska tro tidningar och Chelseafans – saknas eftersom han lirat i CL för ett annat lag. Hur dom ställer upp skiter jag i.
* Rio d.ä säger att spelarna inte snackar om en Trippel. “The Treble is not a motivation. Our motivation is each competition. If that amounts to winning the Double, a single trophy each year or the Treble so be it. I don’t think the players who won the Treble were saying ‘this is it, we want to win the Treble. It is about making sure this club wins a trophy every year. If you win one and you see another one, you want to try and win that.”
Det kan han ha rätt i.
Men tanken finns i bakhuvudet hos varenda en. Sanna mina ord.
UPDATE: Darren Fletcher är givetvis också borta. Men honom har jag räknat bort den här säsongen. Få bli min ursäkt.