Dalglish den slöe?

Det var ett oerhört skönt ögonblick när Dirk Kuyt tryckte in 1-1 på Emirates.
Oerhört skönt.
Dirk Kuyt är en sann hjälte.
För med det målet gick det från 65-35 att vi vinner ligan till 80-20. Vi har till och med råd att förlora två av sex matcher och ändå vinna.
This is ours to lose, som det heter.
* Dalglish framstÃ¥r mer och mer som nÃ¥got begränsad – om han nu inte spelar dum – i intervjuer efter matcher. Efter att dom slagit oss pÃ¥ Anfield betedde han sig mycket märkligt och i dag var det samma visa igen. PÃ¥ Geoff Shreeves ytterst berättigade frÃ¥ga vad Wenger sa efter Liverpools straff viftade Dalglish bort det.
“I’d rather not repeat what was said. I don’t know why a conversation between two managers on the bench is relevant after a game like that. It’s not worth the time of day.”
“Konversationen” avslutades med att Kenneth sa “piss off” till Wenger. Det är nog där skon klämmer.
* Nu tänker jag vara lite viktigpetter:

1. Det heter inte halvlek, det heter halvtid när det är paus mellan halvlekarna.
  2. Lag gör inte mål i 102:a minuten egentligen. Det spelas 90 minuter i fotboll. 90+12 funkar bättre. Och ska någon envisas med att kalla det 102:a får denne inte glömma bort om det varit tillägg i första halvlek. I så fall kan det vara 103:e eller 104:e, till och med.
  3. Matcher på den här nivån blir inte inställda. Dom blir uppskjutna.

Ville bara få det ur mig.
Till sist: Vinner vi på tisdag och Arsenal förlorar på onsdag är det klart. Då har vi nio poäng och minst åtta plusmål till godo med fem matcher kvar. Det är omöjligt att tappa.
Till sist 2: Sägs att Bale och Wilshere hyllas som Årets spelare i kväll. Inga som helst konstigheter. Två Londonlag utan titlar.