Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Season review-dvd – nu?

Vem köper den här dvd:n i dag med drygt en vecka kvar till Barcelona?
Vem? Vem? Vem?

* Det har varit stor galakväll för pojkarna själva i kväll och Giggs tog med sig frugan.

Rooney fick pris för årets mål. Inga konstigheter, men under nästan vilken annan säsong som helst hade Berbatov fått det för sin bicycleta mot Liverpool.
Javier Hernandez fick fansens pris. Inga konstigheter heller, men i vilken annan säsong som helst hade Berbatov kunnat få det.
Och Nani fick priset som Årets spelare (foto: Michael Owen) Lite överraskande att han är så pass omtyckt i laget, med tanke på sitt nyckfulla beteende där ute ibland. Men klass förtjänar att hyllas och det här slår än en gång fast vilken oerhört märklig värld vi lever i. Alla som för ett och ett halvt år sedan säger att dom i maj 2011 kunde ha sett Nani som bäste Unitedspelare får en miljon kronor av mig.
Inga konstigheter här heller, men Berbatov kan nog sannerligen undra vad det egentligen var som hände.
* Det mest intressanta uttalandet under partajet kom från “Safe hands” Gill som förväntar sig ha fullt upp med spelarköp under sommaren. Tre nya ska komma in – och med tanke på vilka som dragit sig tillbaka, och ska göra det, så kan vi inte ta in några Obertan och Bebe. Omöjligt.
Det är alltid trevligt med nytt blod. Speciellt när det är rött.