Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Värt en tusing?

Är det värt att förlora en tusing för att ta hem CL-bucklan?
Min fru tycker inte det.
Det gör jag.
Så jag lägger en tusenlapp på att Barca tar hem titeln efter full tid, förlängning eller straffar. För det får jag i dagsläget tillbaka 1550 balubas.
Lite plåster på såren om vi torskar alltså.
* Birmingham, Blackpool och West Ham försvann från PL. In kommer Norwich, QPR (klassiskt!) och antagligen Swansea. Kul med nya och gamla lag, speciellt QPR där jag för övrigt kan tänka mig att Sebastian Larsson är ett intressant och tänkbart förvärv. ”Bissen” drar förstås från Birmingham, kostar ingenting att lösa och har kvar sin lägenhet i London sedan Arsenaltiden.
* Bara drygt 263 000 lag före mig i Fantasy-fotbollen. Helt klart nöjd.

* I morgon gör tre fjärdedelar av 1990-talets bästa mittfält gemensam sak och hyllar Gary Neville i dennes testimonialmatch. Becks, Scholes och Giggs lirar ihop igen. Kan tänka mig att Keane blev tillfrågad, men med tanke på att han svarade “so what?” när Gary skickade ut till lagkamraterna att han bytt mobilnummer så var det osannolikt att han skulle vara med. Butt får vara hans stand-in. Även Phil Neville kommer så klart, men vem är jokern? Det finns ju alltid – eller ofta i alla fall – en joker i såna här matcher. Cantona? Nej, va? Eller?
* I går satt jag och blev förbannad när Mike Dean vägrade ge Park gårdagens solklaraste straff när Charlie Adam sparkade ner honom så solklart att det bländade mig genom rutan.
Jag var även förbannad när vi låg under och satt och muttrade “ni skämmer ju ut er för fan”. Lite weird förstås med tanke på att seriesegern var i hamn och att vi ställde upp med en drös andrahandsspelare, men vill man vinna så vill man.
Och till slut skämde dom inte ut sig. Inte alls.
Och när Vidic höjde bucklan.
Den känslan går inte att beskriva.
* Neuer får en örfil, men jag kan inte sluta tänka på ölglaset.