Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Toppar alla dokusåpor


Off-season, därmed tid för lite off-football-grejsimojs. Ni som skiter i det: Heder åt er och dags att sluta läsa.
Ryan Giggs, den störste vi har haft i världens största och coolaste fotbollsklubb, firade två mål mot Spurs 2009 med att åka hem till sin brors fru Natasha och göra henne på smällen. Två veckor innan hon skulle gifta sig med Ryans bror gjorde hon abort. Best man på bröllopet var Will Mellor. Som Natasha också legat med.
DET HÄR ÄR JU HELT SINNESSJUKT.
Vad ska kunna toppa det här? Kan NotW gräva fram något ännu snaskigare nästa söndag? Är det möjligt?
I wouldn’t bet aganist it.
Ryan, du kunde ha blivit Sir. Du hade sannolikt blivit det när du la av. Om du inte gjort din svägerska på tjocken.
Min åsikt?
Som alltid: Han får ligga med vilka han vill så länge han är bra på planen för oss. Det är värre om han spöar kvinnor. Det är olagligt. Det är aningen omoraliskt att ha en affär med svägerskan, men inte fängelstidsmaterial.