Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

WBA borta blir starten

Det börjar aldrig med en stormatch för oss. Det är typ alltid Reading, Newcastle eller West Bromwich. Och så blir det i igen. 13 augusti inleder vi säsongen på The Hawthorns mot Jonas Olsson och Roy Hodgson.
Så där lagom roligt.
Men sen smäller det: Spurs borta, Arsenal hemma, (Bolton borta) och Chelsea hemma. Det vore skönt att för omväxlings skull kunna göra ett litet ryck mot konkurrenterna tidigt. Och då är det läge att mosa med 15 snabba poäng.
Hyfsat lätt schema över jul och nyår gillar jag.
Första omgången ser väldigt blek ut, för övrigt. Coolast att Sebastian Larsson inleder med sin nya klubb mot sin favoritklubb. Huvudmatch i Viasat, förstås. Speciellt eftersom det här så klart är Liverpools år. Fram tills oktober.
Blackburn – Wolverhampton
Fulham – Aston Villa
Liverpool – Sunderland
Man City – Swansea
Newcastle – Arsenal
QPR – Bolton
Stoke – Chelsea
Tottenham – Everton
West Brom – Man United
Wigan – Norwich
Den här säsongen måste det bli en resa. Det är över TRE ÅR sedan jag var på Old Trafford.
Rio d.y har mycket att ställas till svars för när han blir vuxen.
Schemat då?
Finns här på muss.se.