Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

“Addressing our noisy neighbours again”

Inga fler värvningar.
Sannolikt.
Det säger Alexander Ferguson – och jag skulle i dagsläget säga att det är 80-20 att han får rätt. Jag har inte helt avskrivit ytterligare inkommande pojkar, men det börjar bli mer och mer osannolikt ju längre tiden går. Och när han själv säger att den spelartyp som han letat efter (Sneijder?) inte är tillgänglig får vi acceptera det.
Och så kallar han det blå laget i stan för “noisy neighbours” igen. Me like.
Och Hernandez får vänta på att spela. Det borde ge Berbatov chansen i C. Shield om nu Fergie väljer två anfallare där, vilket han rimligen borde göra.
Check it out.
* Allas vår favorit-Pat berättar igen att han ville lämna Old Trafford för antingen Inter eller Real Madrid förra sommaren. Jag får inte riktigt ihop hans logik i intervjun, men det skiter jag i. Han tog sitt förnuft till fånga utan att döma ut sina lagkamrater. Bra gjort. Jag anklagar hustrun alternativt något av hans 48 syskon för att ha satt griller i huvudet på honom, enklast så.
Psst: Det är mindre än två veckor kvar tills vi spelar mot City. Tjoho!