Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kul för Nani

SÃ¥ var nomineringarna nere i 23 namn till Ballon d’Or.
Två Manchester Unitedpojkar, som givetvis inte vinner, är nominerade. Rooney är ett ständigt återkommande namn, men det var extra roligt att se att Nani räknas som en av världens 23 bästa spelare. Nu kan vi visserligen ta det här med en nypa salt då Abidal är med samtidigt som David Silva och Zlatan Ibrahimovic inte är det, men det är ändå en härlig framgångssaga för portugisen.
För tänk så oerhört frustrerande det var att se honom för bara ett par säsonger sedan.
Jag var en av många som började tappa tålamodet med honom även om jag la in en brasklapp och jämförde hans utveckling med Darren Fletchers. Telegraph gick så långt att dom insinuerade att Obertan skulle gå om Nani.

I dag är det ingen som tvivlar på Nanis kapacitet, medan Obertan först i går stod för sin första poäng i Newcastle (som samtidigt tog honom förbi Stewart Downing i poängligan i PL).
Det som återstår är att höja lägstanivån, det finns fortfarande matcher där han inte sätter sin prägel. Det får det inte göra för att han ska ta sista steget till topp 10.
* Ingen Carrick på träningen i dag. Var är grabben? Måste vara personliga skäl som gör att han inte är aktuell längre. Har ingen frågat Fergie?