Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Owen skämmer ut sig

Ni vet min åsikt i Michael Owen-frågan. Den har inte ändrats, men jag har inte haft så mycket emot om hans åsikter om ditten och datten.
Men på senare tid har det framgått att han är en pajas av stora mått. Han beklagade sig häromveckan för att han skulle missa darten (!) för att hans arbetsgivare var så dum att dom hade en match samtidigt som han antagligen kände sig tvingad att se.
Och i går spårade han helt när han gick igång för att någon tjomme på Talksport var dum mot honom:

1) Om han är allvarlig (vilket han verkar vara) så tycker han att det bara är ex-proffs som får kritisera nuvarande proffsspelare. Det kan bli lite jobbigt i längden.
2) Han ljuger garanterat när han säger att han aldrig lyssnat på Talksport. Är som när Zlatan säger att han aldrig läser tidningarna och sen har han stenkoll på allt och vilka som skriver för vilka tidningar.
3) När han skriver “crawl for interviews” glömmer han bort det essentiella: Hade inte media funnits hade han inte varit mÃ¥ngmiljonär.
4) Och han tycker att han inte borde sågas eftersom han är snäll och ställer upp på intervjuer.
Som sagt: Pajas.
* Presskonferens 10.30 i dag. Några av er vill ha Valencia i startelvan på söndag – det vill jag också. Men jag utgår ifrån att han är skadad. Vi får se vad Fergie påstår. Giggs eller Scholes då? Ja, det kanske blir Scholes, men jag ser hellre Giggs ligga och lura bakom Roo och Welbeck.