Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Sunday reading

Gott om läsvärda stories i dag som uppladdning inför den match SOM KAN GE OSS TOLV POÄNGS FÖRSPRÅNG.
*andas långsamt in, andas kontrollerat ut*.

Wayne Rooney ändrade som bekant spelstil, frivilligt eller ofrivlligt, rätt radikalt, rätt tidigt och är inte alls den spelare som var så oerhörd under EM 2004. Daniel Taylor undrar vart hans ”spark” tog vägen. Den här bloggen har också i perioder skrivit om saknaden av den spelaren som kunde blåsa förbi försvarare som de vore träben och smeka in bollen i bortre krysset.
Taylor sammanfattar det bra: ”It was the power of his running, the way he would immediately drive forwards, no matter who was in his way, that made you quicken your step on the way to see him play. It was an epic sight and it’s apity, however successful his story, that we tend to talk about those moments now in the past tense.”
* Apropå Evertonfans så ska David Moyes tydligen vara utesluten som ersättare till SAF, läser vi i Mirror ”because he has no ­top-level Champions League experience”.
Jahapp.
* Och så läser vi att mannen Unitedfansen fortfarande saknar gjorde sitt 20:e (tjugonde!) hattrick för Real i går kväll. Mannen som aldrig går sönder. Mannen som jag håller som en mer komplett spelare än Messi.
* Apropå Rooney igen så läser vi att han bad Roy om att få spela 90 minuter mot Brasilien.
Så kan man också göra även om man inte blev den spelare många trodde att man en gång skulle bli.
* Det vi helst av allt läser denna söndag i februari är vår gamle kaptens återkommande Mail-text. Denna dag under rubben: ”Pain of losing ensures United won’t make the same mistakes as last season”.
”In football, you remember the painful moments almost as much as the joyous ones, the games that take all summer and sometimes even longer to get over; those games that, whenever you think back to them, a bitter sense of disappointment remains, like a wound that has never healed. ”
We’re gonna hold you to it, Gary.
* Real vilade spelare som Marcelo, Alonso, Khedira och Varane i går.
Känslan är att Fergie knappast vilar färre, speciellt med tanke på Barrys uppvisning i går.

Let the tombolahjul snurra.
Och nu fokuserar vi enkom på Everton. Efter 19 i kväll går vi all in på marängerna.