Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Re: Anderson, son, son, son, son, son …


Anderson, ni vet brassen vi har som då och då spelar på mittfältet då han inte är upptagen med att lägga ut bilder på exklusiv mat på Instagram och skriva ”fuck off 1000 pounds, This shit I go to McDonalds”. Ni vet han?
Nu ska han ha gjort en intervju med brasilianska tidningen Globo Esporte där han säger att han ”försökt lämna United flera gånger men inte fått”.
Sedan engelska blaskor snappat upp detta la Ando upp detta under dagen på sitt Instagram:

Han vill alltså få oss att tro att det är påhittat. Att han blivit felciterad. Det ska sägas att det händer en hel del i översättningar och rykten förstärks á la viskleken. Kolla bara sportingwitness.coms sammanställning av de senaste kring Lewandoski, så hajjar ni att det är svårt att sålla bland all info vi matas med.
Ando får dock lite problem. Eftersom originalintervjun är gjord med brasiliansk media (television, gissar jag mig till) får han svårt att påstå att den är påhittad. Hans chans ska då ligga i antingen 1) att engelsk media översatt fel 2) att han menade att han var olycklig klubben men att han nu är lycklig.
Att det är en felöversättning kan vi nästan utesluta. Globo Esporte är inte goal.com och dessutom har reportern varit på plats i Madrid och pratat med både Rafael och Anderson.
Här är deras artikel.
– O que é que eu posso dizer? Tenho mais três anos de contrato, já tentei sair várias vezes e nunca consegui” säger Anderson till reportern på frågan om framtiden.
Google translate:
– Vad kan jag säga? Jag har tre år av kontraktet, försökte jag lämna flera gånger och fick det aldrig.
Således: Om nu inte reportern på plats har något riktigt otalt med Ando så är det här sant. Och eftersom Ando tidigare (intervju med Ferige från 2010) klagat på sin situation gör det saken ännu besvärligare för honom. Klart grabben vill spela regelbundet, speciellt med ett VM på hemmaplan runt knuten, men jag kan inte se Fergie gratulera honom på träningen i morgon.
Däremot är nog en spelare som Nick Powell aningen piggare vid uppvärmningen.
To be continued.