Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Donationsregistret öppet!

Som jag skrev på bloggens Facebooksida tidigare i dag så har bloggen äntligen (?) öppnat för donationer.
Efter 3,5 års skrivande med i snitt mer än ett inlägg per dag finns risken (chansen?) att det kan bli aningen färre inlägg efter säsongen då det stundar andra uppgifter än föräldraledighet för yours truly till hösten.
Och det vill ni väl inte?
Eller?
Alla bidrag är välkomna (finns knapp till höger på sidan) och om inte annat så får man väl se exakt hur man står värderad i förhållande till typ Ashley Young när vi snackar stålar! Kanske finns någon oljeshejk som läser det här och slantar in ett antal hundra miljoner.
Som extra grädde på moset får donatorerna tävla om att bli bloggens favoritläsare nummer 1! Vad det innebär förblir än så länge hemligt.
Puss och kram!