Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Fulham it is

dimitar-berbatov_2325298b
Fulham är ingen happy hunting ground under 2000-talet, kan man kanske tycka och minnas. Men det är egentligen bara två av de fjorton matcher vi spelat där som resulterat i torsk, båda gångerna 2009. Vi minns när Phil Dowd än en gång ville stå i centrum och skickade av Rooney i en av dem.

Men av övriga 12 matcher har vi vunnit 8 och kryssat 4. Och Fulham har bara vunnit en av sina åtta senaste i ligan på Craven Cottage. Statistik och form pekar på United. Då tycker jag att vi tar och vinner det här i morgon, eller hur?
Tomboladags med många namn där bara Welbeck är tveksam och till och med Fletcher har börjat lira matcher igen.

DDG

Rafael – Smalling – Evans – Evra

Valencia – Carrick – Fellaini – Kagawa

Rooney

Chicha

Målis: Ja.
Backlinje: Rio och Vida sparas till Sociedad, är min gissning. Rafael behöver aldrig sparas och Evra vilas inte två matcher i rad. Smalling eller Jones kanske blir båda två, men jag ser inte Moyes välja bort Evans.
Mittfält: Efter Nanis mindre lyckade insats är det läge att återinstallera Valencia (Zaha? Njae, inte va?) och på mitten har Fellaini avtjänat sitt straff. Vi hoppas innerligt att Moyes inte drar Young-lotten utan låter Kagawa fortsätta försöka göra vänsterytterposition mer bekväm.
Framåt: Dumt att chansa med RvP med tanke på Chicharitos form. Rooney behöver aldrig vilas.
* Fulham och Dimitar i all ära, det är Arsenal nästa helg som är det vi ser fram emot mest just nu. Arsenal går in i en enorm period med CL-spel varvat med Liverpool, United, Everton med flera och leker vi med tanken att de tappar sex pinnar de två kommande matcherna och vi tar sex så skiljer det vips bara två.
Låtom oss hoppas.
Det känns i alla fall bra mycket bättre i dag än efter en poäng mot Saints och WBA. Känslan är att Stoke och mållossningen senast är början på något mycket bättre än det som byggdes innan. Det är som vanligt en otäck känsla för det krävs bara ett fiasko mot Fulham för att allt ska falla pladask igen.
* Om ni är osäkra på om Moyes verkligen använder tombolan all in så kan jag lugna er. Han gör det. 
”We will make changes. They’re all first-team players in the squad and in their own right could all be playing every week.”