Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Uppsamlingssöndag

Wilfried Zaha gjorde en assist i sitt första framträdande för Cardiff då han hoppade in i segermatchen mot Norwich. Därefter har han startat fyra matcher i rad för OGS walesiska bottengäng.
Det har slutat så här för Wilf och Cardiff:
Skärmavbild 2014-02-23 kl. 16.22.37
0 mål och 0 ass och 1 gult kort och utbytt i samtliga tre ligamatcher. Således inte mycket som pekar på att Moyes haft fel i sin tanke om att den förre Palacepojken inte var redo för Manchester United. Han har inte direkt satt eld på Cardiffs spel sen sin ankomst.
Karriären som såg så lovande ut. Köpt för £15 mille och sen hjälte när Palace gick upp i högstaligan har förvandlats till fiasko i United och utlånad till ett lag som mycket väl kan degraderas. Sommaren blir intressant på många sätt för hans sätt. Får han en ny chans? Spolar Moyes honom och förvandlar därmed Zaha till en dubbelt så dyr Bébé? Fan vet, men det är i ett avseende ett bra exempel på att det krävs mer än talang för att nå den sista biten till världstoppen.
* Länge sedan jag hoppades så här mycket att Mirror skulle få det right: Enligt dom är Gündogan klar.
Hoppas, hoppas.
* På samma sätt när jag förhoppningar om att en annan opålitlig källa för en gångs skull har rätt: Goal.com påstår att Fletcher ska erbjudas förlängning av sitt kontrakt.
Här kan de knappast misslyckas. Det vore märkligt om han nu är frisk skulle sparkas ut och extra udda med tanke på hur många fanbärare som lär lämna.
* Läge för Giggs att starta i Pireus. Rutin takes you a long way i tränarens ögon.
Slog mig gällande Olympiakos att det är tio dagars uppehåll igen efter det. Varför lirar inte vi till helgen? Justja, det är ligacupfinal för våra motståndare. Fanden.
Apropå grekerna så gick Saviola sönder i helgen och missar matchen. Allt annat än kryss eller vinst är oförlåtligt för United, oavsett hur många poäng Olympiakos leker hem i ligan (24 av 26 matcher har vunnits).
* Swansea gjorde match av det i alla fall, men den lilla strimma av hopp som skulle kunna ha tänts om Liverpool torskade tändes aldrig. Det blir plats 5-7 för United, tyvärr.