Muss.se » Nyhetsarkiv » Supporterträffar

Supporterträff i Växjö den 26 april [inställd]

Muss Växjö kallar till säsongens sista supporterträff. Som vanligt träffas vi på Stars And Stripes. Ta gärna någon vän som också känner att hon eller han vill vara med och stötta dom Röda Djävlarna från Manchester.

Tyvärr måste vi meddela att supporterträffen är inställd.

Plats: Stars And Stripes, Storgatan 36, Växjö
Dag: Lördagen den 26 april
Samling: Klockan 17.30
Match: Manchester United – Norwich
Övrig aktivitet: Vi tippar matchen
Anmälan: Per e-post till petter@fresh.se eller på Facebook, Muss Växjö.
Sista anmälningsdag: Torsdagen den 24 april

Vi syns med Muss Växjö!
/Petter


Vi påminner om att det den 26 april också arrangeras en supporterträff i Helsingborg.
Läs mer om den träffen här »


Vi gör gärna reklam för supporterträffar i samband med Uniteds matcher. Detta kräver dock att ni informerar oss om träffarna i förväg – helst i så god tid som möjligt och senast två veckor innan sista anmälningsdag. Maila ake.karlsson@muss.se så ser vi till att informationen kommer upp. Vi vill att ni inkluderar information enligt ovan – plats, dag, tid, match, eventuell övrig aktivitet, anmälan, sista anmälningsdag och kontaktinformation samt gärna också några meningar om träffen.