Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Vecka 18-19, 2014

I ryktesbörsen kastar vi ut meningslösa krav på trovärdighet och rimlighet. Här kommer vi att presentera ett urval av de rykten som florerar runt United.

I ryktesbörsen publicerar vi rykten om spelarövergångar och kontraktsdiskussion. Eventuella rykten kring Uniteds manager, skador, landslagsspel och vad det nu kan vara kör vi i nyhetsbörsen.

  • Det är en dålig vecka för rykten, i väntan på att United ska utnämna en ny manager.
  • United uppges ha bjudit 27 miljoner pund för Luke Shaw.
  • James Wilson erbjuds nytt kontrakt.
  • Inter eller Monaco möjliga destinationer för Patrice Evra.
  • PSG säger att Edinson Cavani spelar för PSG nästa säsong. Cavani är inte lika säker.
Publicerat:
2014-05-12,
21.45
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Då stänger vi den här upplagan av ryktesbörsen.
Ryktesbörsen för vecka 20 hittas här.

Publicerat:
2014-05-12,
02.16
Publicerat av:
Mikael Österdahl

United bjuder 27 miljoner för Shaw

Både The Telegraph och Sky Sports rapporterar att United har bjudit 27 miljoner pund för Southamptons vänsterback Luke Shaw. Samtidigt skriver BBC att United vägrar kommentera uppgifterna. Shaw förväntas på måndagen tas ut i den engelska VM-truppen och han har länge spekulerats vara aktuell för United. Vi lägger det här i det troliga facket.
Läs mer på Telegraph.co.uk, på Skysports.com och på Bbc.co.uk.

Publicerat:
2014-05-12,
02.09
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Telegraph: Nytt kontrakt för Wilson

Enligt The Telegraph planerar United att skriva ett långtidskontrakt med James Wilson. Wilsons har efter sina två mål mot Hull ramlat in på radarn hos flera ledande europiska klubbar och United är angelägna att behålla anfallaren, som man tror kan utmana om en plats i laget redan nästa säsong. Wilsons kontrakt ska gå ut i sommar men United ska inte vara oroliga över att Wilson vill lämna.
Läs mer på Telegraph.co.uk.

Publicerat:
2014-05-12,
01.59
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Monaco och Inter ute efter Evra

Patrice Evra kan ha gjort sin sista match för United då laget spelade oavgjort mot Southampton. Enligt The Telegraph har Evra bestämt sig för att lämna United och han förväntas följa Nemanja Vidic till Inter. Evra hade en klausul i sitt kontrakt om en förlängning som kunde ha aktiverats av både klubben och spelaren, något som alltså inte har skett.
Läs mer på Telegraph.co.uk.

Enligt The Mirror har Evra emellertid ännu inte bestämt sig för att lämna United. Evra kommer att vänta och se vad Louis van Gaal har att säga innan han fattar sitt beslut. Tidningen menar att Monaco är en trolig destination för Evra om han bestämmer sig för att flytta.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-05-12,
01.54
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Cavani: Jag ska prata med klubben

Där PSG är säkra på att Edinson Cavani ska stanna i Parisklubben (se nedan) så är Cavani inte lika säker själv.

”Min första säsong i Frankrike har varit vacker, trots alla kontroverser runt mig. Kommer jag att stanna i PSG nästa säsong? Jag kommer alldeles säkert att prata med ordföranden, med klubben. Om jag har viktiga saker att säga kommer jag att göra det bakom stängda dörrar. Jag tror att vi alla kommer att göra vårt bästa för att saker ska lösa sig på ett bra sätt.”

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-05-12,
01.50
Publicerat av:
Mikael Österdahl

PSG: Cavani stannar

Väldigt mycket tyder på att Manchester United vill värva Edinson Cavani – hur galen en sådan övergång än må vara. Nu kan vi emellertid räddas av att Cavanis klubb PSG inte har någon som helst avsikt att sälja spelaren. ”Cavani? Han kommer att stanna här, han har ett kontrakt med oss,” sa PSG:s chef Nasser al-Khelaifi.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-05-12,
01.46
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Agenten: Kagawa stannar i United

Shinji Kagawa har inte gjort någon succé under sina två första säsonger i United. Därmed kommer flyttryktena som ett brev på posten. Enligt Kagawas agent Thomas Kroth finns det emellertid ingen anledning att prata om en flytt för Kagawa.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-05-12,
01.43
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Michael Keane återvänder gärna till Blackburn

Michael Keane har gjort det bra då han har varit utlånad till Blackburn. Keane själv trivdes i Blackburn. Han säger att om han inte får chansen i United nästa säsong vill han bli utlånad igen och om det då blir Championship (mellan raderna läser vi att han hoppas på en Premier League-klubb) kan han tänka sig att återvända till Blackburn.
Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-05-01,
14.32
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Hazards kommentarer kan leda till Manchesterflytt

Eden Hazard valde Chelsea framför United och city sommaren 2012. Efter gårdagens förlust mot Atletico Madrid klagade Hazard emellertid på den fotboll som Chelsea spelar. Det tolkar Manchester Evening News som att Hazard nu är högaktuell för en flytt till Manchester.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-30,
18.21
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Agenten förnekar bud på Strootman

Folk har lagt ihop ett och ett och fått det till tre och därmed konstaterat att det i praktiken är en självklarhet att United kommer att värva Kevin Strootman om Louis van Gaal utses till manager. Strootmans agent Fabio Parisi menar dock att detta är nonsens och säger att Strootman trivs i Roma. Strootman skadade knät i mars och förväntas bli borta i upp till åtta månader.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-30,
18.17
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Blackburn vill behålla Keane

Blackburn, som kommer att spela i Championship även nästa säsong (med reservation för mycket konstiga resultat i den sista omgången), vill behålla mittbacken Michael Keane, som ju är utlånad dit från United. Klubben inser dock att det är en fråga som avgörs av United.

”Nivån på prestationerna som Michael har producerat för oss har varit exceptionell,” kommenterade Blackburns manager Gary Bowyer. ”Men han är en Manchester United-spelare och i slutet av säsongen måste han återvända till Manchester United. Så vi får vänta och se vad situationen är där först och främst.”

Läs mer på Skysports.com.

Det spekuleras i att Michaels tvillingbror Will Keane, som för närvarande är utlånad till QPR, kommer att lämna United efter den här säsongen.

Publicerat:
2014-04-30,
17.14
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Tolv spelare vars framtid är osäker

Manchester Evening News fortsätter att vara kreativa och listar idag tolv spelare vars framtid de menar är osäker. De listade spelarna är: Rio Ferdinand, Ryan Giggs, Patrice Evra, Nick Powell, Wilfried Zaha, Anderson, Nani, Tom Cleverley, Shinji Kagawa, Wayne Rooney, Robin van Persie och Javier Hernandez.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-30,
00.13
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Cavani intresserad av en flytt till United

The Mirror rapporterar att Edinson Cavani är intresserad av en flytt till Manchester United. Anfallaren är missnöjd med sin situation och vill gärna flytta till England. Cavani kan tänka sig en flytt till både Chelsea och Manchester city men det ska vara en faktor att United är mest intresserade.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-04-29,
17.19
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Reus: Inga kommentarer om ett nytt kontrakt

Borussia Dortmunds Marco Reus förmodas vara högt upp på Manchester Uniteds önskelista. Det har rapporterats att han har blivit erbjuden ett nytt kontrakt av Dortmund. Reus väljer dock att inte säga något om detta, samtidigt som han säger att han trivs i Dortmund.

”Jag säger ingenting om mitt kontrakt. Men jag vill betona hur bra jag känner mig i Dortmund.”

Läs mer på Skysports.com.

Publicerat:
2014-04-29,
17.15
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Kolasinacs agent förnekar bud

I förra veckan hävdade Sead Kolasinac att han hade fått ett erbjudande från Manchester United. Vi var skeptiska och nu säger Kolasinacs agent Thorsten Weck att detta inte stämmer.
Läs mer på Bild.de.

Publicerat:
2014-04-29,
00.28
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Mirror: Lallana vill till Liverpool

The Mirror säger att Adam Lallana vill gå till Liverpool trots intresse från United och Chelsea.
Läs mer på Mirror.co.uk.

Publicerat:
2014-04-28,
20.32
Publicerat av:
Mikael Österdahl

MEN: Hummels, Reus och Strootman

Manchester Evening News summerar rykten och menar att Mats Hummels, Marco Reus och Kevin Strootman toppar Louis van Gaals önskelista. Van Gaal ska också vara intresserad av att värva Aston Villas mittback Ron Vlaar.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-28,
20.31
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ökar chanserna att värva Kroos med Van Gaal?

Manchester Evening News diskuterar huruvida United chanser att värva Toni Kroos ökar om Louis van Gaal utses till manager. Tidningen konstaterar tvärsäkert att det inte nödvändigtvis hjälper men att det heller inte nödvändigtvis hindrar. Välkommen till silly season.
Läs mer på Manchestereveningnews.co.uk.

Publicerat:
2014-04-28,
20.30
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Guardian: Den nya managern bestämmer

The Guardian rapporterar att den nya managern kommer att få bestämma vilka spelare United värvar i sommar. Tidningen menar också att det skulle kunna innebära att transfersommaren blir svår om den nya managern blir Louis van Gaal, vilket är det troliga.
Läs mer på Theguardian.com.

Publicerat:
2014-04-28,
20.29
Publicerat av:
Mikael Österdahl

Ryktesbörsen vecka 17

Alla rykten från vecka 17.