Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

MK Dons it is

perra
Angel Di Maria alltså. Det var som fanken.
Men honom tittar vi närmare på först när #7 (ni vet den Michael Owen hade under några år) sitter framför hans slanka kropp och i nu fokuserar vi på veckans stormatch #1, den på Stadium mk i afton. För första gången sedan jag var omyndig sparkar United boll i ligacupens andra omgång och vilket lag vi ska ställa upp med vet bara gudarna.
För ska vi ta bort söndagens spelande spelare är det inte många rutinerade rävar att välja bland, men eftersom vi saknar CL-spel finns ingen större anledning att undvara alltför många ur första-18-truppen nya möjligheter att bli skadade. Vi kan föreställa oss detta i en 3-5-2:a (förutsatt att Rojo inte får sitt arbetstillstånd i dag):

Amos

Thorpe – Keane – Blackett

Welbeck – Pearson – Pereira/Kagawa – Januzaj

Kagawa/Pereira

Wilson – Hernandez

* Att United plötsligt köper spelare för ett par miljarder på ett år är i sig anmärkningsvärt, men det är samtidigt inte särskilt märkligt. Det märkliga är snarare att klubben inte gjort det tidigare med tanke på de enorma vinster som rullat in i klubben. Ed Woodward har nu ansvarat för fem av de åtta dyraste övergångarna i klubbens historia under det senaste året. Och fler lär vara på ingång.
1) Angel Di Maria £59,7 miljoner, 2) Juan Mata £37,1, … 5) Ander Herrera £29, 7) Marouane Fellaini £27 och Luke Shaw £27.