Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Vinnare: MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 3

GRATTIS till vinnarna i MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 3.

En medlem tog ett litet steg närmare en resa till Manchester med MUSS, när den tredje deltävlingen MUSS-mästerskapet 2014/15 avgjordes. Pär Jonsson kvalificerade sig till finalen, som går av stapeln i slutet av säsongen. Martin Jordanskog och Tobias Liljekvist knep varsin prisplats, men har sedan tidigare redan säkrat finalplats.

Vinnarna visste att det var Jesper Blomqvist, Lee Martin och Quinton Fortune som var på plats under supporterträffarna på O’Learys i Gamla Stan före träningsmatchen mellan United och AIK förra sommaren.

MUSS tog tillfället i akt att ställa några frågor till den nykrönta finalisten och övriga pristagare.

Bästa nyförvärvet? Varför?
P: Di Maria! Han lyfter oss till den nivå vi önskar vara på.

M: Di Maria. Med den energin, den förmågan att se löpningar från anfallare OCH få fram bollen till farliga situationer är otroligt bra! Jag känner igen min beundran från när Ronaldo senast spelade i United. Di Maria är en spelare som tar oss till en nygammal nivå med sin snabbhet. Han kan driva förbi några spelare själv och sedan leverera bollen med klass eller skjuta.

T: Är svårt att inte välja Angel Di Maria, som varit grym och verkligen fått fart på offensiven. Men jag väljer Daley Blind som jag tycker är den mittfältare vi saknat några säsonger. Tycker han blir bättre och bättre och det känns tryggt att ha honom som innermittfältare. Han har blivit en snabb favorit, i alla fall för mig. Får han bara komma in mer i spelet och PL-tempot så kommer han bli otroligt nyttig i framtiden.

Pär, blir du att räkna med i finalen?

Finalen känns riktigt spännande, men jag kommer nog att stöta på tufft motstånd. Det är lätt att tycka att man kan det mesta om United, men man stöter alltid på supportrar som kan ännu mer.

Martin och Tobias, ni har sedan tidigare kvalificerat er till finalen och blockar iom detta någon annans potentiella finalplats. Kommentar?

M: 2. Min andraplats är liksom en hårt arbetande Fletcher på mittfältet. Jag gör sällan något väsen av mig, men gör det som krävs för att nå toppen (läs MUSS-champion).

T: Ja, i denna takt hoppas jag att finalen oxå kommer ske genom lottning. Verkar ha stor chans då, haha. Skämt åsido, ser fram emot finalen och få träffa alla som kommit dit. Kunskapen är stor bland medlemmarna så finalen kommer bli otroligt tuff, men rolig!

Vinnare och priser, deltävling 3

Vinnare och priser, deltävling 2

Vinnare och priser, deltävling 1

MUSS-mästerskapet 2014/15

Läs mer om MUSS-mästerskapet 2014/15 här »

Deltävling 4 lanseras här på Muss.se redan den 29 oktober.