Muss.se » Nyhetsarkiv » Tävlingar

Vinnare: MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 4

GRATTIS till vinnarna i MUSS-mästerskapet 2014/15, deltävling 4

Tre medlemmar tog ett litet steg närmare en resa till Manchester med MUSS, när den fjärde deltävlingen i MUSS-mästerskapet 2014/15 avgjordes. Gustaf Thoren, Carl Sedman och Jens Askander kvalificerade sig alla till finalen, som går av stapeln i slutet av säsongen.

Deltävling 4 var en selfie-tävling och vinnarbilderna kan skådas nedan. Vi har också bett vinnarna kommentera sin bild.

Gustaf Thorén


På bilden ser vi en United supporter som vet hur man får ett mellanmål att smaka bättre. Gustaf är en av de yngre supportrarna som gärna offrar egna fotbollsmatcher och cuper för att åka till drömmarnas teater och se världens bästa fotbollslag. Innan match blir det en liten tur i shoppen och en liten United-pryl köps gärna med hem, t ex äggkopp, filtallrik…
Med vänlig hälsning, Pappa Sven

Carl Sedman


Att träffa Cantona på Bishop Blaize är bland det häftigaste jag varit med om. Jag fick titta två gånger innan jag förstod att det verkligen var han som kom in.

Jens Askander

Historien bakom bilden är en fantastisk måltid för hela familjen givetvis tillagad i denna mästerliga utstyrsel. Hells kitchen!

Kommande deltävlingar

Deltävling 5 gick av stapeln i form av en pokerturnering på supporterträffen som arrangerades den 22/11 i Göteborg. Rapport om den kommer inom kort. Deltävling 6 äger rum på plats i Manchester och är exklusiv för de som reser med MUSS för att se United spöa Liverpool den 14/12.

Vinnare och priser, deltävling 4

Vinnare och priser, deltävling 3

Vinnare och priser, deltävling 2

Vinnare och priser, deltävling 1

MUSS-mästerskapet 2014/15

Läs mer om MUSS-mästerskapet 2014/15 här »