Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Memphis Depay klarade läkarundersökningen

Memphis Depay har idag varit på besök hos Manchester United där han genomgick den obligatoriska läkarundersökningen inför flytten till United.

United skriver följande i ett kort meddelande på Manutd.com:

Memphis Depay har idag kompletterat sin läkarundersökning hos Manchester United. Klubben kommer nu att arbeta mot att avsluta hans registrering när det internationella transferfönstret öppnar i juni.

Vi får alltså vänta ytterligare på foton med Memphis i Unitedkläder, de obligatoriska kommentarerna från Louis van Gaal och Memphis Depay, samt besked om kontraktslängd. United annonserade övergången den 7 maj och meddelade då att man var överens med PSV om övergångssumman och med Memphis om det personliga avtalet.

United kommer, enligt BBC, till en början att betala 24,6 miljoner pund till PSV. Övergångssumman kan sedan stiga till 31,5 miljoner pund beroende på diverse prestationsbaserade klausuler.

Memphis spelade sin sista match för PSV igår, då han stod för en assist i 3-2-segern borta mot ADO Den Haag. Memphis vann skytteligan i Eredivisie på 22 mål, två bättre än lagkamraten Luuk de Jong.

Läs också: Memphis Depay klar för Manchester United