Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Schneiderlin fortfarande aktuell; nytt kontrakt till Harrop

 • Att Robin van Persie kommer att gå till Fenerbahce verkar vara givet. Fenerbahces ordförande Aziz Yildirim rapporteras ha bekräftat övergången: ”Vi jobbade väldigt hårt, till midnatt. Vi fick fem faxmeddelanden och skickade sex faxmeddelanden och till slut var det avslutat. Van Persie-transfern är klar och en till stjärna har gått till Fenerbahces stjärnbild.” Enligt rapporterna ska Fenerbahce betala 4,7 miljoner pund för anfallaren. [Independent]
 • Liverpool har insett att Brendan Rodgers behöver hjälp och har nu även adderat Gary McAllister till tränarstaben, den tredje nya tränaren under säsongen. Tidigare under sommaren har man plockat in Sean O’Driscoll och Pepijn Lijnders. [Twitter/Liverpool]
 • Newcastle har värvat Georginio Wijnaldum. [Twitter/Newcastle]
 • Enligt Mail Online har Josh Harrop skrivit på ett nytt tvåårsavtal med United. Harrop, som är 19 år gammal, ska också vara en av ungdomsspelarna som får följa med till USA. [Daily Mail]
 • Enligt Guardians Jamie Jackson så är United inte nöjda med att ha värvat Bastian Schweinsteiger. United ska också hoppas hinna göra klart med Morgan Schneiderlin innan det bär av till USA på måndag. Även Stuart Mathieson på MEN menar att United fortfarande jagar Schneiderlin. Hoppas, hoppas! [Guardian, Manchester Evening News]
 • Victor Valdes uppges vara aktuell för turkiska Antalyaspor. [Mirror]
 • Aston Villa har värvat Idrissa Gueye från Lille. [Aston Villa]
 • Stoke har förstärkt med Shay Given och Marco van Ginkel. Given lämnar Aston Villa på fri transfer (med ett år kvar på kontraktet), medan Van Ginkel ansluter på ett säsongslångt lån från Chelsea. [Stoke, 2]
 • Manchester city värvar David Faupala från Lens. Han lär spela med klubbens ungdomslag. [Twitter/Manchester city]
 • West Ham värvar Angelo Ogbonna från Juventus. [West Ham]
 • Glöm det: Den franska talangen Dayot Upamecano rapporterades vara nära en övergång till Manchester United. Det kan vi glömma, han är klar för Salzburg. [Twitter/Salzburg]
 • Till sist något som fick mig att le:

https://twitter.com/FutbolSloth/status/619624817071890432