Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: United inte överens med Fenerbahce om Van Persie

  • Det här med att Robin van Persie är klar för Fenerbahce var kanske förhastat trots allt. Press Association rapporterar idag att Manchester United inte är överens med Fenerbahce om övergångssumman. Det skulle i så fall förklara varför United inte har annonserat att Van Persie är såld. Men då är det ju obegripligt att Van Persie kan skriva kontrakt med Fenerbahce. [Guardian]
  • Stoke har signerat Moha El Ouriachi, från Barcelonas akademi. Moha är en bit från Barcelonas a-lag och har inte ens en egen sida på Wikipedia, men ser ut att ha värvats till Stokes a-lag. Moha nobbar ett kontraktsförslag från Barcelona för Stoke, som man ju gör. [Stoke]
  • Watford har gjort klart med ännu ett nyförvärv, den kamerunska högerbacken Allan Nyom, som närmast har varit på lån i Granada i sex (!) år. [Watford]
  • West Ham har säkrat Carl Jenkinson på ett säsongslångt lån från Arsenal. [Twitter/West Ham]
  • Så har Raheem Sterling till slut blivit en Manchester city-spelare, i vad som är sommarens hittills största affär. Vi skickar våra kallaste antilyckönskningar till city, Liverpool och Sterling. [Manchester city]