Van Gaal: Vi behöver förstärka minst två positioner

Räcker det med Bastian, Darmian, Memphis och Morgan? undrade vi i en frågelåda. Louis van Gaal fick inte vara med där och kände sig uppenbarligen utanför då han nu har svarat på frågan:

Jag hoppas [att det blir fler nyförvärv]. Nej, vi är inte färdiga än tror jag. […] Vi behöver balans i truppen och jag tycker att vi fortfarande behöver förbättra minst två positioner och vi kommer att göra det när det är möjligt. Men vi kommer bara att köpa när spelaren kan bidra till vår nivå.

Citat: Manchester United


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS